Nieuws

Nieuwe editie Intuïtief Coachen met de Natuur

Voor de tweedaagse Coachen met de Natuur die ik verzorg voor IMC Mensontwikkeling kun je nog één keer STAP-budget aanvragen, en wel op 3 juli.

Alles is met alles verbonden. Zo boven, zo beneden; zo binnen, zo buiten. Tijdens de training Coachen met de Natuur versterk je je verbinding met het grote geheel. Je laat je verwonderen door wat de natuur jou spiegelt en verdiept je vaardigheden om anderen hierin te begeleiden. De volgende editie van deze inspirerende tweedaagse training verzorg ik op twee vragen in september: 22 en 29 september op de Hoorneboegse Hei in Hilversum. Je kunt voor deze training een aanvraag doen voor STAP subsidie en er zijn 12  Permanente Educatie (PE) punten aan toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Magie tussen mens en natuur

De training is een specialisatie vanuit de opleiding Intuïtief Coachen. Deelnemers aan deze opleiding zijn al bekend met hoe je de magie tussen mens en natuur kunt inzetten bij het coachen. Maar ook als je deze opleiding niet hebt gevolgd ben je van harte welkom.

We werken bij De Hoorneboeg, een heerlijke buitenplaats om op te laden en je opnieuw te verbinden met de natuur om je heen en in jezelf. Wees welkom!

Hier vind je meer informatie en kun je je inschrijven.

 

 

 

 

Opgeruimd de herfst met mini-retraite Zen na de Zomer

Ben je goed opgestart na de vakantie?

Hopelijk lukt het je om de vakantievibe zo lang mogelijk vast te houden. Ook nu het gestructureerde leven weer is begonnen.

Vaak horen we onszelf al in de eerste dagen na onze vakantie zeggen dat het lijkt alsof we alweer maanden aan het werk zijn. Snel plannen maken voor een weekendje weg in het najaar, en alvast beginnen met dromen over zomervakantie 2023…

Of kan dat anders?

Hoe zou het zijn als je ook je dagelijks leven leeft vanuit lichtheid en flow, en niet alleen tijdens de vakantie als de omstandigheden je daartoe uitnodigen?

De seizoenen helpen ons een handje om mee te stromen met het leven. Langzaam maar zeker maakt de natuur zich op voor de herfst. Stilstaan bij wat er voor jou deze zomer te oogsten viel en inzicht krijgen in wat niet mee hoeft de herfst in, helpt je om opgeruimd de donkere periode in te gaan. Tijdens de mini-retraite Zen na de Zomer reik ik je hiervoor de nodige inspiratie en werkvormen aan. Bovendien ontvang je een krachtsteen naar keuze, om je te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe balans.

Zijn met wat is

Vrij vertaalt betekent zen ‘zijn met wat is’. Het mooie en het lelijke. Het licht en het donker. Aanwezig zijn bij wat zich aandient, ook als dat uitdagend is of zelf ronduit vervelend. Hoe doe je dat in onze moderne maatschappij? Vanuit Rabbit Hole werk ik graag met mensen aan praktische spiritualiteit en radicale zelfliefde, waar deze mini-retraite een vorm voor is.

Het boeddhisme, lichaamswerk en creativiteit vormen de drie pilaren waarop deze mini-retraite is gebaseerd. We staan stil bij de samenhang tussen je emoties, je lichaam en je gedrag. Hierbij putten we zowel uit oeroude wijsheid als uit moderne wetenschap. Voorkennis is niet nodig; je mag helemaal jezelf zijn en we werken met wat zich op dat moment aandient.

Praktisch

Datum en locatie: woensdag 21 september van 9.30 tot 12.30 u in de school van Hatha Yoga Mijdrecht, Burgemeester Haitsmaplein 23 in Mijdrecht. Vanaf 9.15 u is de ontvangst met koffie, thee en iets lekkers. We ronden om 12.30 u weer af.

Deelname aan de mini-retraite kost € 55 inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW als je deelneemt vanuit je bedrijf. Je ontvangt dan  een factuur.

Aanmelden

Heb je nog vragen of vind je het fijn om even kennis te maken voordat je je inschrijft? Je kunt me bereiken via WhatsApp of mail: 06 48 580556, natascha@rhct.nl. Inschrijven kan ook op deze twee manieren.