Nieuws

Cirkel van vrouwen nieuwjaarseditie

Cirkel van vrouwen nieuwjaarseditie

Update: helaas vervalt deze cirkel. Wil je op de hoogte blijven van het digitale aanbod ten tijde van de lockdown? Laat het me weten. Zorg goed voor jezelf, en wees lief voor de mensen om je heen.

Verwelkom en omarm het nieuwe

Het nieuwe jaar brengt een nieuwe energie mee. De dagen worden voorzichtig wat langer, en al kan het nog erg koud en guur zijn, vlak onder de oppervlakte begint het nieuwe leven zich te roeren. Een prachtig moment om in een cirkel van vrouwen stil te staan bij wat door jou heen in de wereld wil komen. Vanuit de energie van het vrouwelijke, van ontvankelijk zijn, verwelkom je jouw licht en bezieling.

Op zaterdag 16 januari ben je van harte welkom in de cirkel van vrouwen rondom het thema ‘verwelkomen en omarmen van het nieuwe’. We bouwen voort op de energie van de Heilige Nachten, waarin we werden uitgenodigd ons terug te trekken, naar binnen te keren en ons te verbinden met het donker. Nu vieren we de wedergeboorte van het licht en maken we contact met de stroom van het nieuwe.

Je volle plek innemen in 2021

In de cirkel is zowel ruimte om te delen als voor stilte en reflectie. We gaan naar buiten, waar we in de winterse natuur contact kunnen maken met het nieuwe leven dat al sluimerend aanwezig is. De natuur ondersteunt je om verbinding te maken met jouw onbeperkte visie. Achter sluiers van mist maak je contact met jouw innerlijk weten.

Waar in jezelf kun je al contact maken met de stroom van het nieuwe? Welke delen van jezelf zijn nog niet verbonden, nog niet helemaal gekend? Welke delen in jou wordt gevraagd wakker te worden, zodat jij vorm kan geven aan datgene wat zich wenst te ontvouwen? Met een ritueel maken we wat gestold is weer los, zodat het nieuwe door je heen kan stromen. Jij kunt je volle plek innemen in 2021.

Praktisch

Datum: zaterdag 16 januari 2021

Locatie: Natuur educatief centrum ‘InBredius’ in Woerden (Kievitstraat 42). De binnenruimte is verwarmd en beschikt over een keuken voor koffie, thee en het opwarmen van je lunch. Buiten is een kruidentuin en een prachtig park. De ruimte is eenvoudig ingericht; fijn als je zelf een yogamat, (meditatie)kussentje en omslagdoek of dekentje meeneemt.

Tijd: inloop vanaf 9.30 u, we starten om 10 uur. Rond 16.30 u ronden we het programma af. Je bent van harte welkom dan nog een kop thee te drinken of even in de natuur te zijn.

Vanzelfsprekend houden we ons aan alle corona-richtlijnen. Er is ruimte voor twaalf vrouwen; vanaf vier vrouwen gaat de cirkel door.

Kosten: EUR 55,- (inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zelfstandigen). Koffie, thee en versnaperingen zijn inbegrepen. Lunch neem je zelf mee.

Wil je het nieuwe jaar bezield beginnen? Meld je dan hier aan!

Over ons

Mirjam Diependaal en ik organiseren samen cirkels van vrouwen vanuit een gedeeld, diep verlangen om bij te dragen aan ‘rising of the feminine’ in deze bijzondere tijd. Steeds weer zijn we geroerd door de wijsheid die vrouwen in zich hebben en die in een cirkel naar boven komt. We geloven heilig in het belang van het ontwaken van het vrouwelijke.

 

Cirkel van vrouwen wintereditie

Update: helaas vervalt deze cirkel. Wil je op de hoogte blijven van het digitale aanbod ten tijde van de lockdown? Laat het me weten. Zorg goed voor jezelf, en wees lief voor de mensen om je heen.

We bewegen richting de donkerste tijd van het jaar. Langzaam maar zeker komt alles in de natuur tot stilstand. Een periode bij uitstek om je terug te trekken en de balans op te maken: wat dient mij niet meer en heb ik los te laten, en wat wil ik meenemen naar het nieuwe jaar?

Op vrijdag 18 december staan we in een cirkel van vrouwen stil bij de 13 heilige nachten rondom midwinter. Om te verbinden met deze heilige tijd en met de heilige ruimte in jezelf. Op zaterdag 16 januari borduren we voort op het thema heilige tijd en heilige ruimte. Op deze dag kijken we vooruit naar het jaar dat voor ons ligt. Wat sluimert er in ons dat vol naar buiten mag komen in 2021?

Lees meer “Cirkel van vrouwen wintereditie”