STAP subsidie voor Coachen met de Natuur

Voor de tweedaagse Coachen met de Natuur die ik verzorg voor IMC Mensontwikkeling kun je nu ook STAP subsidie aanvragen.

Alles is met alles verbonden. Zo boven, zo beneden; zo binnen, zo buiten. Tijdens de training Coachen met de Natuur versterk je je verbinding met het grote geheel. Je laat je verwonderen door wat de natuur jou spiegelt en verdiept je vaardigheden om anderen hierin te begeleiden. De volgende editie van deze inspirerende tweedaagse training verzorg ik op vrijdag 17 en vrijdag 31 maart in Hilversum. Je kunt voor deze training een aanvraag doen voor STAP subsidie en er zijn 12  Permanente Educatie (PE) punten aan toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Magie tussen mens en natuur

De training is een specialisatie vanuit de opleiding Intuïtief Coachen. Deelnemers aan deze opleiding zijn al bekend met hoe je de magie tussen mens en natuur kunt inzetten bij het coachen. Maar ook als je deze opleiding niet hebt gevolgd ben je van harte welkom.

We werken bij De Hoorneboeg, een heerlijke buitenplaats om op te laden en je opnieuw te verbinden met de natuur om je heen en in jezelf. Wees welkom!

Hier vind je meer informatie en kun je je inschrijven.