Nieuwe editie Intuïtief Coachen met de Natuur

Voor de tweedaagse Coachen met de Natuur die ik verzorg voor IMC Mensontwikkeling kun je nog één keer STAP-budget aanvragen, en wel op 3 juli.

Alles is met alles verbonden. Zo boven, zo beneden; zo binnen, zo buiten. Tijdens de training Coachen met de Natuur versterk je je verbinding met het grote geheel. Je laat je verwonderen door wat de natuur jou spiegelt en verdiept je vaardigheden om anderen hierin te begeleiden. De volgende editie van deze inspirerende tweedaagse training verzorg ik op twee vragen in september: 22 en 29 september op de Hoorneboegse Hei in Hilversum. Je kunt voor deze training een aanvraag doen voor STAP subsidie en er zijn 12  Permanente Educatie (PE) punten aan toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Magie tussen mens en natuur

De training is een specialisatie vanuit de opleiding Intuïtief Coachen. Deelnemers aan deze opleiding zijn al bekend met hoe je de magie tussen mens en natuur kunt inzetten bij het coachen. Maar ook als je deze opleiding niet hebt gevolgd ben je van harte welkom.

We werken bij De Hoorneboeg, een heerlijke buitenplaats om op te laden en je opnieuw te verbinden met de natuur om je heen en in jezelf. Wees welkom!

Hier vind je meer informatie en kun je je inschrijven.