De stem van je eigen wijsheid

Rabbit Hole Coaching

In alle openheid en eerlijkheid kijken naar hoe het met je is, naar wat je zou willen en naar wat je gaat doen om daar te komen. Niet om van iemand anders te horen wat je moet doen, maar om de stem van je eigen wijsheid weer te horen in de ruis van het leven. Als je bijvoorbeeld voor een belangrijke keuze staat waar je niet uit komt, hoeveel lijstjes met voors en tegens je ook maakt. Of als je te maken krijgt met een verandering of groot verlies waardoor je hele leven op zijn kop staat. Coaching is voor iedereen die aan zichzelf wil werken, met grote of kleine vragen en ontwikkelwensen, zowel zakelijk als privé.

Tijdens een coachgesprek vertraag je als het ware. Je staat heel bewust stil bij de dingen en je gaat op zoek naar jouw zelfhelend vermogen. Om weer in beweging te komen, vol nieuwe energie.

Zicht op je patronen

Bewust zijn in het hier en nu, met alles wat er is. Door je bewust te worden van wie je bent en hoe je doet wat je doet, groeit je zelfinzicht. Zo ontdek je waar je talenten liggen en hoe je deze kunt inzetten. Je krijgt zicht op je patronen en je ontwikkelt een nieuwe manier van kijken naar de wereld. En naar jezelf. Liefdevol, en vol compassie. Deze nieuwe manier van kijken kun je vervolgens steeds verder ontwikkelen en op alle gebieden van je leven toepassen. Keuzes maken en je leven vormgeven wordt daarmee een proces van steeds dichter bij jezelf komen. En meebewegen op de stroom van het leven, in plaats van tegen de stroom in zwemmen.