Alles is er al.Over

Hoe mensen vormgeven aan hun leven heeft mij altijd gefascineerd. Als kind al keek ik vol verwondering (en vaak ook onbegrip) naar hoe de grote mensen met elkaar en zichzelf omgingen. Gezien worden, ertoe doen, mogen zijn wie je bent zag ik op spanning staan met je aanpassen en erbij horen.

In vrijheid je eigen keuzes maken en niets voor waarheid aannemen, maar altijd zelf op onderzoek uitgaan is mijn drijfveer in leven en werk.

Aandacht en aanwezigheid

Mijn aanpak is gebaseerd op de overtuiging dat alles er al is. De talenten die je wil ontwikkelen, de overvloed waar je naar op zoekt bent, de relaties waar je naar verlangt, de antwoorden die je hoopt te vinden, alles is al in jou aanwezig.

Jezelf uitnodigen om helemaal aanwezig te zijn in het hier en nu, steeds weer opnieuw, maakt dat je steeds meer zicht krijgt op wie je echt bent onder al die lagen van aanpassing, onder al die rollen die je speelt in het leven. Door je vrij te maken van wie je denkt te zijn en los te komen van de beperkingen die je jezelf onbewust hebt opgelegd, leef je voluit.

 

Webproof Webdesign Wordpress