Energiewerk

Alles in je en om je heen is energie. Energie die vrij beweegt zorgt voor flow, lichtheid, het gevoel dat het lekker loopt. Soms raakt energie geblokkeerd. Je maakt dingen niet af of begint er niet eens aan, je voelt je sloom of juist overprikkeld. Ook kun je een zwaar gevoel ervaren, of juist merken dat je niet stevig aanwezig bent. Energiewerk helpt je om blokkades op te lossen en de energie weer te laten stromen.

Ook in je huis, op je werk of in een relatie kan energie stollen en je systeem blokkeren. Spanning laten ontladen met energiewerk, ook wel clearing genoemd, geeft je weer ruimte en helderheid en zorgt ervoor dat zaken weer in beweging komen.

Persoonlijke clearing

Bij een persoonlijke clearing help ik jou de blokkades in jouw systeem te laten ontladen. Dit kan tijdens een persoonlijke ontmoeting, maar ook online of zonder dat we elkaar zien of spreken.

Clearing van huizen en ruimtes

Een ruimte wordt beïnvloed door het leven dat daarin is of wordt geleefd. In de loop van de tijd blijven er restjes energie achter van ontmoetingen, ervaringen en emoties. Ook spanning van ondergronds water, magnetische velden of elektronica is waarneembaar als je daar gevoelig voor bent. Dit merk je bijvoorbeeld doordat je slecht slaapt, op een bepaalde plek in huis niet graag zit of een specifieke hoek niet goed ingericht krijgt. Zakelijk kan het betekenen dat je niet de juiste klanten aantrekt,  zorgen hebt over geld of geblokkeerd bent in je creativiteit en expressie.

Bij het schoonmaken van een ruimte neem ik de blokkades in een ruimte waar, waarna ik ze ofwel laat ontladen, ofwel neutraliseer zodat ze geen invloed meer hebben. Bij het schoonmaken van een ruimte hoort ook altijd een persoonlijke schoonmaak van de betrokkenen.

Wil je meer ruimte ervaren, of ben je benieuwd naar de aanwezige lading in je huis of kantoor? Neem dan gerust contact op, geheel vrijblijvend en kosteloos.

Meer lezen over clearing? Dat kan op de website One World One Heart.