Energiewerk

Alles om je heen en in je is energie. Energie die vrij beweegt zorgt voor doorstroming en maakt dat de zaken als vanzelf gaan. Soms raakt energie geblokkeerd. In je lijf bijvoorbeeld, wat kan leiden tot klachten, een zwaar gevoel of juist het gevoel dat je niet helemaal stevig aanwezig bent.

Ook in je huis, op je werk of in een relatie kan energie ‘stollen’ in plaats van stromen. Met energiewerk – ‘energy clearing’ op zijn Engels- help ik je systeem om gestolde energie los te laten door de spanning die is opgebouwd, te ontladen. Het resultaat is meer ruimte, helderheid en beweging.

Persoonlijke clearing

Bij een persoonlijke clearing ben ik beschikbaar voor jou, en maak ik ruimte om jou de blokkades in jouw systeem te laten ontladen. Dit kan tijdens een persoonlijke ontmoeting, maar ook via Skype of zelfs zonder dat we elkaar zien of spreken.

Space clearing voor huis of bedrijf

Een ruimte wordt beïnvloed door het leven dat daarin is of wordt geleefd, dus door ontmoetingen van huidige of vorige bewoners. Ook spanning van ondergronds water, magnetische velden of elektronica is waarneembaar als je daar gevoelig voor bent. Dit merk je bijvoorbeeld doordat je slecht slaapt, of in een bepaalde ruimte niet graag zit of een specifieke hoek maar niet goed ingericht krijgt. Zakelijk kan het betekenen dat je niet de juiste klanten aantrekt, of geblokkeerd bent in je creativiteit en expressie.

Bij een space clearing ben ik beschikbaar om de blokkades in een ruimte waar te nemen en ofwel te laten ontladen, ofwel te neutraliseren zodat ze geen invloed meer hebben. Bij een space clearing hoort ook altijd een persoonlijke clearing van de betrokkenen.

Consult en community

Wil je meer ruimte ervaren, of ben je benieuwd naar de aanwezige lading in je huis of kantoor? Neem dan gerust contact op, geheel vrijblijvend en kosteloos.

Meer lezen over clearing? Dat kan op onze website One World One Heart.