Energiewerk

Alles in je en om je heen is energie. Energie die vrij beweegt zorgt voor flow, lichtheid, het gevoel dat dingen lekker lopen. Soms raakt energie geblokkeerd. Je maakt dingen niet af of begint er niet eens aan, je voelt je sloom of juist overprikkeld. Ook kun je een zwaar gevoel ervaren, of juist merken dat je niet stevig aanwezig bent. Energiewerk helpt je om blokkades op te lossen en de energie weer te laten stromen.

Ook in je huis of op kantoor kan energie stollen en je systeem blokkeren. Gestolde energie ontladen en de ruimte energetisch opschonen geeft je weer ruimte en helderheid en zorgt ervoor dat zaken weer in beweging komen.

Clearing van huizen, kantoren en andere ruimtes

Een ruimte wordt beïnvloed door het leven dat daarin wordt geleefd. In de loop van de tijd blijven er restjes energie achter van ontmoetingen, ervaringen en emoties. Ook spanning vanuit de aarde of elektronica is waarneembaar als je daar gevoelig voor bent. Dit merk je bijvoorbeeld doordat je slecht slaapt, op een bepaalde plek in huis niet graag zit of een specifieke hoek niet goed ingericht krijgt. Zakelijk kan het betekenen dat je niet de juiste klanten aantrekt,  zorgen hebt over geld of geblokkeerd bent in je creativiteit en expressie.

Clearing helpt je zicht te krijgen op de energie in je huis of je kantoor en op te schonen wat opgeschoond kan worden. 

Wil je hier meer over weten, of ben je benieuwd naar de aanwezige lading in je huis of kantoor? Neem dan gerust contact op.

Meer lezen over clearing? Dat kan op de website One World One Heart.