Privacyverklaring

Privacyverklaring Rabbit Hole

Rabbit Hole Coaching en Training, gevestigd op Zwenkgras 23 in Wilnis en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 66362814, is verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens zoals besproken in deze privacyverklaring. Bij vragen over deze privacyverklaring kun je bellen naar +31 (0)6 48 58 05 56 of een e-mail sturen naar natascha@rhct.nl.

Onze verwerking van persoonsgegevens valt binnen de wettelijke vrijstellingsregelingen. Daarom is de verwerking niet aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Doeleinden en gebruik van gegevens

Voor Rabbit Hole Coaching en Training is een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. De persoonsgegevens waar wij de beschikking over krijgen, worden dan ook zorgvuldig door ons verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken, en voor welke doeleinden wij dat doen.
Wij ontvangen persoonsgegevens doordat je deze zelf aan ons hebt verstrekt, en/of omdat je gebruikmaakt of wilt gaan maken van onze diensten. Wij gebruiken deze gegevens om je te kunnen bellen of e-mailen als dit nodig is voor het uitvoeren van onze dienstverlening, en voor het afhandelen van betalingen.

De persoonsgegevens die wij verzamelen zijn: je voor- en achternaam, adres, woonplaats en geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres en bankrekeningnummer; soms ook de bedrijfsnaam van het bedrijf waarvoor je werkt, inclusief adresgegevens en bankrekeningnummer, en je telefoonnumer en e-mailadres bij dit bedrijf. Bij het versturen van een contactverzoek via onze website vragen we naar je naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Rabbit Hole gebruikt je persoonsgegevens uitsluitend voor één-op-één contact over jouw coachtraject of training. Rabbit Hole verstuurt geen nieuwsbrief en verstuurt geen algemene of gepersonaliseerde mailings of aanbiedingen. Bij het verzamelen en verwerken van je persoonsgegevens maakt Rabbit Hole geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming en profilering.

Bewaartermijn en verwijderen van persoonsgegevens

Rabbit Hole bewaart persoonsgegevens vanaf de start van een zakelijke overeenkomst tot maximaal vijf jaar nadat de laatste zakelijke transactie is afgerond, tenzij het bewaren van persoonsgegevens noodzakelijk is om te kunnen voldoen aan een wettelijke bewaarplicht.

Rabbit Hole versterkt geen persoonsgegevens aan derden.

Als je dit wilt kan Rabbit Hole je persoonsgegevens verwijderen uit onze database. Je kunt hiertoe een verzoek doen via het contactformulier.

Beveiliging van persoonsgegevens

Rabbit Hole neemt de bescherming van persoonsgegevens serieus en heeft passende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je het idee heeft dat je gegevens toch niet goed beveiligd zijn of dat er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Cookies

Rabbit Hole gebruikt alleen technische en functionele cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk om te zorgen dat de website naar behoren werkt.

Versiedatum

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 10 juli 2018. Als je vragen hebt over deze privacyverklaring, neem dan gerust contact met ons op via natascha@rhct.nl.