Droomwerk

Dromen spreken tot de verbeelding. Via je dromen communiceer je met jouw onderbewuste en krijg je belangrijke informatie over je dagelijks leven. Wat dan? Om de verborgen boodschap van jouw droom te ontdekken moet je jouw unieke droomtaal ontcijferen.

In veel culturen helpen dromen bij het vormgeven van het dagelijks leven. De oude Grieken zagen dromen als boodschappen van de goden. Was je ziek, dan kwam je naar de tempel om te dromen; bij het wakker worden stond de droomuitlegger klaar om de betekenis van je droom te ontcijferen en zo het verloop van je ziekte te voorspellen.

Door je te verdiepen in je dromen, bijvoorbeeld door jezelf aan te wennen om je dromen op te schrijven, maak je werk van je dromen. Voeg daar een aantal universele betekenissen aan toe en je komt al een heel eind met het cadeau dat je droom je aanreikt. Tenslotte onderzoek je de link met je dagelijks leven. Herken je iets van je droom in je leven overdag? Wat staat je dan te doen?

Wijsheid uit je onderbewuste

Keert in jouw dromen vaak hetzelfde thema terug? Heb jij een nachtmerrie die je eens in de zoveel tijd uit de slaap houdt? Ik kijk graag met je welk boodschap hierin verborgen zit.

Ik organiseer regelmatig bijeenkomsten en workshops over dromen en hoe je ermee kunt werken. Wil je op de hoogte blijven, stuur me dan een berichtje.