Zelfkritiek is ook maar een mening.Voor jezelf

Alles is er al. Alle antwoorden op vragen die je hebt zijn al in jou aanwezig. Soms is het donker om je heen. Dan helpt het als iemand je bijschijnt op je pad. Bij veranderingen wil ons slimme hoofd vaak begrijpen en controleren, wat vaak maar ten dele lukt. Lukt het jou je hart dan open te houden en je over te geven aan de stroom van het leven, in plaats van tegen de stroom in te zwemmen?

Als je weet wie je bent en wat jou drijft, lukt het je steeds beter om de controle los te laten en je te laten leiden door het leven zelf. Minder doen, meer bereiken. Jouw innerlijke ‘landkaart’ leren kennen, zodat je weet waar je vandaan komt en waar je naar toe gaat.

Een lichtje aandoen in je schaduw

In de natuur staat niets ooit stil. Alles beweegt, altijd. Het leven vormt ons, en tegelijkertijd zijn we zoveel meer dan ons verhaal. Coaching helpt je om licht te werpen op wie jij eigenlijk bent, onder alle laagjes van aanpassing, onder alle rollen die je speelt in het leven.

Door liefdevol naar jezelf te kijken en aanwezig te blijven – ook bij ongemak of pijn- zie je waar het bij jou stagneert. Niet eindeloos zoeken in het verleden en analyseren hoe het zo is gekomen, maar ruimte maken voor een andere kijk, een andere keuze. Een lichtje aandoen in je schaduw, zonder oordeel, zonder zelfverwijt. Zo komt wat vast zit in beweging. Je voelt de flow van het leven weer.

 

Webproof Webdesign Wordpress