Over Natascha

RHCT Rabbit Hole Natascha van der Meer Sars

Graag vertel ik je wat meer over mijn bedrijf en mezelf. Als kind al fascineerde het me mateloos hoe mensen in elkaar zitten en waarom ze doen wat ze doen. Tijdens mijn loopbaan in communicatie, management, coaching en organisatieadvies bij onder andere Postbank/ING, HEMA en Rabobank groeide mijn verlangen om mijn werk te maken van menselijke ontwikkeling. Om hier invulling te geven, richtte ik in 2016 Rabbit Hole Coaching en Training op. Met veel plezier werk ik sindsdien als (team)coach, trainer en consultant. Ik ben onder andere als freelancer verbonden aan IMC Mensontwikkeling.

Tegenstellingen

Ik geloof dat er geen wezenlijk verschil is tussen wie je privé bent en je zakelijke ik. Hoe kun je zoveel mogelijk kanten van jezelf leren kennen en inzetten? Daar help ik je graag bij als trainer en coach. Aanwezigheid, aandacht en verbinding zijn de bouwstenen waarop mijn werk gebaseerd zijn. Graag onderzoek ik ogenschijnlijke tegenstellingen. Tussen kracht en kwetsbaarheid bijvoorbeeld. Tussen voor jezelf zorgen en aan anderen denken. Tussen lichaam en geest. Mijn aanpak is concreet, met focus op zichtbare gedragsverandering en met voldoende ruimte om te laten gebeuren wat er wil gebeuren.

Inspiratie

Kunst is altijd al een grote bron van inspiratie voor me geweest. Ik kan me geen leven voorstellen zonder muziek. Prince was mijn eerste muzikale liefde, op de voet gevolgd door David Bowie, Depeche Mode, Nick Cave en Pearl Jam. Verder houd ik erg van film en lezen.

Ook breng ik graag zoveel mogelijk tijd buiten door, in de natuur. Fietsend of wandelend, in Nederland of in Oostenrijk, en het liefst samen met mijn man en onze zoon.