Over Natascha

RHCT Rabbit Hole Natascha van der Meer Sars

Hoe mensen met elkaar omgaan en waarom ze doen wat ze doen heeft mij altijd gefascineerd. Tijdens mijn loopbaan in communicatie, management, coaching en organisatieadvies bij onder andere Postbank/ING, HEMA en Rabobank groeide mijn verlangen om mijn werk te maken van menselijke ontwikkeling. Dat deed ik door in 2016 Rabbit Hole Coaching en Training op te richten. Met veel plezier werk ik sindsdien als (team)coach, trainer en consultant. Ik ben onder andere als freelance trainer en coach verbonden aan IMC Mensontwikkeling. Daarnaast maak ik onderdeel van de internationale clearing community One World One Heart voor het energetisch reiningen van personen en gebouwen.

Aanwezigheid

Hoe kun je zoveel mogelijk kanten van jezelf leren kennen en inzetten? Daar help ik je graag bij als trainer en coach. Aanwezigheid, bewustzijn en verbinding vormen de essentie van alles wat ik doe. Als je aanwezig bent, neem je waar wat zich aandient, in plaats van weg te kijken. Of er overheen te leven. Door stil te staan bij jezelf, naar binnen te keren, te vertragen, ontstaat uiteindelijk ruimte om weer in beweging te komen. De stappen die je dan zet, maken je blij en zorgen voor duurzaam resultaat.

Inspiratie

Kunst is altijd al een grote bron van inspiratie voor me geweest. Ik kan me geen leven voorstellen zonder muziek. Prince was mijn eerste muzikale liefde, op de voet gevolgd door David Bowie, Depeche Mode, Nick Cave en Pearl Jam. Ook breng ik graag zoveel mogelijk tijd door in de natuur.