Nieuwsarchief

Cirkel van vrouwen: verbinden met oude wijsheid

Ben je toe aan een dag voor jezelf, vol verbinding, verstilling en verwondering? Om vanuit je diepste zelf weer vol naar buiten te treden? Wees welkom bij onze cirkel voor vrouwen op zaterdag 26 september, op een bijzondere plek in Den Ilp, midden in de natuur. Kom jij ook?

In de voetsporen van vrouwen van vroeger

Vrouwen komen al eeuwen bij elkaar, om samen vrouw te zijn en stil te staan bij wat dat betekent. Om op te laden en thuis te komen bij zichzelf en andere vrouwen.
Steeds meer vrouwen van nu treden in de voetstappen van de vrouwen van vroeger. Om te verbinden met de oude wijsheid van de aarde, zichzelf en elkaar.

Landen in je eigen vrouwen-wijsheid

Tijdens de bijeenkomst op 26 september vormen we een cirkel van vrouwen die zoeken naar verbinding met zichzelf en elkaar. We keren naar binnen, om te helen wat daar mag helen, om te voelen wat het voor ons betekent om vrouw te zijn in het hier en nu.

Thema’s die daarbij aan de orde komen zijn bijvoorbeeld jouw relatie met de vrouwen die je zijn voorgegaan in je familie én de vrouwen die na jou komen. Waar stroomt het, en waar is iets geblokkeerd of minder levendig? En ook: hoe verandert jouw vrouw-zijn gedurende jouw leven? Welke verschillende fasen kent een vrouwenleven, en hoe beweeg je daar soepel in mee?

We zijn veel in de natuur. In stilte. Je wordt uitgenodigd met jouw vraag op pad te gaan en te ervaren hoe de natuur je de richting van je antwoorden wijst. We werken met rituelen, een inwijding en lichaamswerk om je te verbinden met de wijsheid van jouw vrouwenlijf.

In de cirkel van vrouwen delen we wat ons ten diepste bezighoudt. Je wordt gezien en gehoord, in je schoonheid en ook daar waar je nog stoeit of twijfelt.

Praktisch

Datum: Zaterdag 26 september 2020

Locatie: de Groene Boerderij in Den Ilp (net boven Amsterdam), Den Ilp 191B.

Tijd: inloop vanaf 9.30 u, we starten om 10 uur. Rond 16.30 u ronden we het programma af. Je bent van harte welkom dan nog een kop thee te drinken of even in de natuur te zijn.

Er is koffie en thee en halverwege de dag zorgen we voor een eenvoudige, vegetarisch/biologische lunch met onder andere soep en salade.

We werken veel buiten. In de tipi -die goed geventileerd is- is ruimte voor maximaal tien vrouwen.

Kosten: EUR 70,- (inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zelfstandigen).

Roept deelname aan deze cirkel van vrouwen je? Meld je dan nu aan!

Over ons

Mirjam is vanuit haar native american teachings en eigen deelname aan vrouwencirkels diep geraakt door de wijsheid die vrouwen in zich hebben en die in een cirkel naar boven komt. Als coach en trainer gelooft ze heilig in het belang van het ontwaken van het vrouwelijke.

We kennen elkaar al jaren en wat ons nu samenbrengt in het organiseren van deze dag is een diep verlangen om bij te dragen aan ‘rising of the feminine’ in deze bijzondere tijd. We ontmoeten je graag op 26 september!

Mirjam Diependaal
Natascha Sars